O tvrtki JR Farm

2009

Od 2009.
godine

Tradicionalna
proizvodnja

Prirodna
kvaliteta

Širok
izbor

Farma

Obiteljska farma

Bračni par Herta i Jacob Ruisinger vlasnici su obiteljske farme u Bavarskoj. U 1990. godini počeli su, pored rada na farmi, proizvoditi hranu za životinje za jedan lokalni trgovački lanac. Kupci su bili oduševljeni ovom visokokvalitetnom hranom i tako je obitelj Ruisinger postepeno preusmjerila svoju proizvodnju isključivo na hranu za životinje.

Bez boja i konzervansa

JR Farm nudi životinjama prirodnu, visokokvalitetnu i zdravu hranu. Većina sirovina proizvedena je na farmi. Hrana ne sadrži umjetne boje ni konzervanse. Konačni proizvodi napravljeni su na licu mjesta, a neki od njih i ručno!

Hrana za ljubimce bez žitarica

JR pravi hranu, poslastice i igračke za cijeli niz kućnih ljubimaca. Puno životinja živi upravo na farmi te su naše prve „mušterije“ koje kušaju naše nove proizvode. Vodeće proizvode naše marke predstavljaju hrana i poslastice isključivo bez žitarica.

JR Farm i Anbio

jr_a_anbio

Od 2009. godine naša tvrtka Anbio s.r.o. partner je tvrtke JR Farm GmbH za Češku, Slovačku, Poljsku te katkad i za druge zemlje u Srednjoj Europi. Naše glavno skladište nalazi se u Pragu 10, uzorke možete kupiti u praškoj četvrti Nusle.

Anbio

Gdje možete kupiti